Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Sjukstuga…….här också.

Fy och åter fy. Passet i Måndags kändes så himla bra. Intervaller igen. 4-3-2-4st 40:20 med 1 min vila i mellan sen 3-3-2-3st 40:20. Kände mig verkligen stark och humöret var på topp. I går körde jag styrka på gymmet kändes också bra. Åkte hem och sov en timme innan nattjobb. Väl på jobbet så började eländet. Blev täppt i näsan och ju längre natten gick ju mer förkyld blev jag……..sablans otur och jäkla oflyt. Idag har jag riktig träningsvärk i låren, genom gymträningen eller genom förkylningen???? Öm i benen är jag iaf oavsett vilket.

Kurerar mig ikväll genom att avnjuta en god middag. Fläskfile med wokade grönsaker, mycket chili och ingefära…..glömde köpa vitlök…….men det kanske patienterna är glada för på fredag för jag är nämligen ledig imorgon….. Det kommer göra gott för min förkylning. Så det blir ofrivillig vila några dagar igen.

Min kurdryck några dagar blir. Varmt vatten, citron, ingefära och honung…….dö bacill, dö!!!

626

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.