Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Sjuk igen och snöstorm.

Tredje gången sen julveckan som jag är sjuk. Feber och halsont, snorar och hostar. Kommer jobba med munskydd resten av vintern/våren och även testa Coldzyme tveksam till att det fungerar men placebo effekten kanske slår till…….. Har inte direkt blivit nån regelbunden träning känns det som under December och Januari men det är väll bara att gilla läget.

Vaknade till snöstorm idag. Här ute på landet har vi fått 30 cm nysnö sen i går kväll…….. Grannen har fullt upp med traktorn för att få bort snömassorna men det verkar gå tungt för traktorn. Var inte direkt pudersnö som kom.

IMG_2191 IMG_2192

Några som var glada att se snö var Bettie och Cosmo.

 

OK Tyr startar ny träningsgrupp i April som jag ska hålla i. Långlopp/Cykelvasa gruppen. Intresset för en sån här grupp var över förväntan. Mer om detta senare men det kommer bli kanon!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.