Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Silver i Vårgårda trots trubbel.


Var i Vårgårda i Söndags och körde Västgötacupen samt Nordiskt Mästerskap för D40. Regnet öste ner på förmiddagen och gjorde banan slirig och svår körd. Filmade lite av banan med min Gopro men har lite okunskap i hur man fixar till en film…..men den dyker nog upp så småningom. Regnet avtog och solen tittade fram på eftermiddagen. Fuktigt men varmt blev det och humöret steg. Banan var bitvis riktigt utmanande och vet nu att vi har inga riktiga branter att träna i…… Stockhindren gick att rulla över men jag tjänade mer tid på att ösa nerför B-spåret än att bromsa över stockar. Sen var det Kamikaze-kurvan längst ner i backen innan hoppet……tror aldrig jag har sett så många vurpor under en dag….men tror det gick bra med alla. Där for folk till höger o vänster i halkan, helt utan kontroll. Själv (var inte ensam) gick jag/åkte på häcken ner…..hur säkert som helst! Efter första varvet hängde jag med bra på ledande Charlotte Brems men sen började eländet. Luftrören svek och jag kippade efter luft. Tänkte bryta men intalade mig själv att det släpper bara pulsen går ner……problemet är att pulsen går inte ner på denna banan. Dåligt syreupptag och mjölksyra är ingen bra kombo……det är liksom syre som transporterar bort syra. Hela kroppen blev nog sur men mållinjen kom tillslut. Åkte in på en 2:ra plats och får vara mer än nöjd att jag tog mig i mål. Tid hos läkaren är nu beställd! Egen diagnos : ansträngningsastma då jag känt av detta förr.

image

 

 


 

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.