Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Säsongen 2017 är över.

Säsongen 2017 är över och jag blickar tillbaka på vad jag gjort med hjälp av #bestnine2017 från instagram.

IMG_2171

Vi börjar högst upp till vänster och läser oss genom bilderna.

  1. Loppet jag inte tänkt köra. XCM-SM. Då jag inte tog mig i mål på XCO-SM så anmälde jag mig till Motala mest på skoj. Tänkte att jag skulle i mål på ett SM under året. Med bra teamwork av Jenny Eneroth så blev det ett oväntat SM-GULD!!! Jenny knep silvermedaljen. Roligaste loppet på säsongen, inte bara för att jag vann utan samarbetet med Jenny i loppet var klockrent och peppande. Mer långlopp 2018.
  2. Årets ärligaste bild. SM-guld, lera, MTB, och lycka.
  3. Årets sista lopp. Karlstad XC 55 km i spöregn och lera. Halkigt i skogen och två riktiga vurpor under loppet. Körde sönder växlarna på första loopen efter en vurpa i Bryngfjordsbacken och fick köra på dom 4 tyngsta resterande 40 km. Men avslutade säsongen med en seger.
  4. Jag och Anna-Carin åkte till Vårgårda och hade ingen koll på att det var Nordiskt Mästerskap även för D40 och D50. Vi tog hem ett varsitt silver på en riktigt jobbig bana. Jag hade problem med luftvägarna hela loppet och lät som en trumpet ute i skogen. Nu fanns ingen annan utväg än att besöka doktorn……..man måste få luft om man ska kunna cykla.
  5. Mitten av sommaren och Solstaloppet. Skulle ju inte köra några långlopp…….ni har ju redan läst hur det blev med det……. Så jag och Lisa Hällsten skulle tampas mot varandra i korta Solstaloppet som är 30 km. Gemensam start på torget för 60 km och 30 km. Blev en våldsam körning fram till Bryngfjorden och när jag började klättra uppför såg jag Lisa åka nerför…….. Men jag kom ifatt efter Tuggelite på grusvägarna och lyckades vinna loppet före Lisa.
  6. Tar man sig inte i mål på XCO-SM utan kränger av framdäcket i en kurva får man prata lite SM på radion istället. Varför har jag glömt hjälmen på huvudet…..????
  7. Första loppet för 2017 var Klippingracet i Säter. Vilken rolig bana det var! Men 2018 går den tyvärr samtidigt som Dalslands XC tror jag. Så i år blir det Dalsland och långlopp istället. Slutade 3:a och var riktigt nöjd med det loppet.
  8. En MTB tur under hösten kan vara otroligt vackert med alla färger.
  9. Har varit ledare för OK Tyrs Onsdagscyklingar några gånger. Här med Lisa och ett gäng cykelsugna grabbar/tjejer ute i skogen.

2017 har varit en riktigt bra säsong så nu hoppas jag 2018 kan vara ännu bättre.

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.