Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Igår cyklade jag grusväg i solen och njöt av tillvaron. Lugnt tempo och låg puls.image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag sprang jag för livet. Run of Hope gick som trail lopp på en 7.5 km slinga. Slingan var en del av våra MTB stigar så man var välbekant med dom. Men det gjorde inte löpningen lättare. Är inte och kommer aldrig bli löpare. Tränar gärna trail run men i mitt tempo. Man får hög puls och det är ett bra komplement nu på hösten/vintern som konditionsträning. Nästa Fredag är det Night Trail Run och vem vet kanske springer då oxå…..tur minnet är kort…..

Men jag hoppas att barncancerfonden fått in en slant på Run of Hope. Nu ska benen vila lite och det väntas kalkon på middagsbordet.

Trevlig Helg!

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.