Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Quiz….Anki eller Apan???

Jobbat helgen och är inne på nätter igen. Försöker få till bra träning men ibland är det svårt. När tiden tryter satsar jag på bra korta pass hellre än inga alls. Fick till ett bra Cirkelgym pass i början av veckan följt av ett bra intervallpass på trainern. Igår innan nattjobb och efter snabbjobb med Bettie inne på travbanan fick det bli ett inte lika bra pass löpning…….så blir det ibland för oss vanliga amatörer. Idag har jag varit seg hela dagen efter nattjobb men lyckades ändå ta mig i kragen och åka på Cirkelgym på Friskis………Ok,erkänner detta…….Satan va jag är klen i armarna! Bålen och benen klarar ganska mycket, men armarna……..det är ett skämt! Måste ha Karlstads längsta armar när jag lämnar gymmet………slår Apan med hästlängder. Vinnare: Anki!

IMG_2178

Nästan magisk morgon härom dagen…….. Minusgrader, soluppgång, och det ser ut som himlen brinner. Vackert!

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.