Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Podd tips……lite tjejigare.

Lyssnar ju som bekant en hel del på poddar. Inte när jag tränar men när jag lägger mig. Vissa läser böcker men jag gillar podd. Två nya poddar har kommit ut på marknaden som är lite tjejigare än tidigare poddar jag lyssnat på. Den ena har jag redan tipsat om och den är riktigt bra.

deow9bq0xqvbj.cloudfront.net%2Fimage-logo%2F2287283%2Fettjadraliv

Ett jädra liv

Sen har Helena och Elna släppt sin podd i dagarna. Två välbekanta tjejer för er som läser många cykelbloggar. Bara att hämta appen acast och börja lyssna på dessa två poddar. Tjejsnack, träning, intervjuer, tips och massa cykel. Bra jobbat tjejer!!!

deow9bq0xqvbj.cloudfront.net%2Fimage-logo%2F2445617%2Fcykelpodd_logga_itunes

Cykelpodd med Elna & Helena

Jag känner mig bättre och bättre. Min distanstur i helgen blev inställd pga skitväder. Solskenscyklisten vill inte bli sjuk igen så snöblandat regn är uteslutet att cykla i. Men Zwift har rullat på. Intervaller på Zwift är min melodi. Tyvärr har Strava och Zwift inte varit riktigt kompisar men jag vet ju iaf vad jag kört…….och Garmin Connect……..som inte heller varit kompis med Strava…….

Ledig idag så det får bli ridning på förmiddagen och intervaller ikväll. Sen gör jag som katten Malte…….

IMG_2214 (2)

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.