Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Nya skor och fortsatt snöfritt…..

Måste säga att vilken värdelös vinter vi har i Karlstad. Inte en snöflinga på marken. Lite is här och var men annars är det bara frusna knöliga grusvägar och skogsvägar. Stigarna i skogen är ok bitvis med inslag av frusna pölar här och där.

Vi lyckades köra en deltävling av Vintercupen förra helgen då det var lite vitt på marken…….sen ösregnade det….

079

foto: Lisa Hällsten

Har under veckan fortsatt min “vinter”träning med cirkelträning, spinning intervaller, löpning och vintercupen. Lite cykel ute men suget finns inte riktigt när det är kallt och tråkigt. Ska försöka få in ett distanspass i veckan men just nu har det varit svårt. Köra distans ensam är väldigt jobbigt i kylan. Och det har inte passat in när kompisarna kört….då har jag jobbat eller så ska hästen in till travbanan för sin träning. Ett pussel detta….. Men det känns som det inte gör så mycket, jag får min träning på annat sätt. Lite annorlunda upplägg kanske men vi får se till sommaren om det fungerat. Har ju min grymma Specialized Epic att flyga fram på vore ju synd om motorn var trött…….

Har köpt nya löparskor. Icebug med dubb, behövs här ute på landet. Stora is partier man ska ta sig över på rundorna. Springer nu på samma banor som hästarna tränar, är ju inte så mycket för riktiga vägar varken när det gäller löpning eller cykel…..

094

Grymt grepp och är bara att ösa på över isen.

095

Så här ser det ut bitvis i skogen. Tjock blank is. Har inga dubb på cykeln så det är en orsak till att jag inte cyklar så mycket oxå…….

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.