Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Ny vinterhoj och förkylningstider.

Förkylningstider……och förkylningen verkar även ha hittat mig. Varit lite matt senaste veckan och känt att det är nåt på gång. Tränat lite mindre och idag var jag jätte trött, frusen, lite raspig i halsen men ändå inte helt förkyld…..hoppar över träning tills på Måndag så kanske jag klarar mig✊.

Handsprit, glöm inte handsprit om ni vill försöka hålla er friska MEN tänk på att det är bara tvål och vatten som tar vinterkräksjukan så där är handspriten utan nytta.

Mitt gymkort har gått ut. Vet inte vart jag ska träna nu. Spinning/styrka på KMTI eller Friskis? Eller wattbike/styrka på STC…… Väntar på besked om något gym tänker sig sponsra OK Tyr med bra pris……men det är tydligen lång väntan……

Kanske skulle köpa mig en Trainer, kollade på en Tacx Flow idag. Den borde duga. Ställa racern på den och ha ett bra alternativ här hemma. Min gamla spinningcykel har gjort sitt.

Har fått en ny cykel av Solstacykel att använda under vintern tills min nya kommer i April. En Specialized Chisel aluminium hardtail, blir perfekt att köra på. Är ju ingen vintercyklist men ibland så kommer kärringa ut.

image

Min Epic är såld och jag hoppas den får ett fortsatt bra cykelliv.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.