Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Har tagit det lugnt igen. Vet inte om jag är frisk, bara trött, eller har nån skit i kroppen? Känner mig lite seg i kroppen. Körde tröskelintervaller i Måndags, tänkte köra 3×20 min men gav upp efter 2×20 min. Orkade inte alls. Hade jobbat natt och i kombination med lite förkylning var det nog förklaringen.

Börjar bli riktigt kyligt oxå. Jag är absolut ingen vintercyklist men visst kör jag ute ändå ibland. Om det är sol och inte kallare än -6-7 grader……då springer jag hellre i kylan. Eftersom jag har travhästar och dom måste träna så sitter jag ute ändå ner mot -20 och fryser så helt klen är jag inte……bara när det gäller cykel……

Nu är det för hårt för hästarna att träna här hemma så kommer det ingen snö blir det många turer in till travbanan och det tar sin tid. Så nu har jag investerat i en Tacx Trainer, inte den roligaste träningen men jag spar tid. Testade Zwift lite i Tisdags men eftersom både datorn och paddan är för gamla för Zwift får jag köra genom iPhone…….förstoringsglas skulle behövas?. Får nog införskaffa ny dator eller padda snart…..är inte stenåldern längre?. -10 idag på morgonen men det utlovas regn i eftermiddag……blir ett nytt test med Zwift innan prövotiden löper ut.

image

Kall och frusen förmiddag hemma.

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.