Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Ny cykel och ny klocka.

Idag ser det ut att bli uppehåll och SOL om inte morgonvädret luras. Blir MTB på Sörmon efter lunch. Jag har jobbat 4 nätter och då blir träningen lidande. Man sover och jobbar…..men fick till ett trailrun pass på sisu Forshaga med Xara i mörkret och ett spinningpass på KMTI, så det får duga.

image

Har en ny cykel, ska hämta den på Lördag. Det är Solsta Cykel som hjälper mig nästa säsong som fixat allt. Mer om min nya cykel och Solsta Cykel efter helgen…..

Har ju fyllt år oxå. Ett år äldre men va gör väll det när man älskar att leka i skogen på en cykel. Köpte mig en Garmin Forerunner 230 i present. Har bara testat den en gång, det var igår på spinningen. Gillar att den har inomhus cykling och cykel som display val. Kommer mer om klockan när jag testat den lite mer.

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.