Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Lida Loop och Värmlandsserien.

Jaha, som vanligt då…….lite glest mellan inläggen igen…… Senaste dagarna har varit väldigt bra. Om jag börjar med helgen blev det ett fint distanspass tillsammans med “pöjkera”. Söndagen var det åter “pöjkera” som var sällskap en den här gången körde vi intervaller. 4 varav på en bana och när den snabbaste var klar var det slut för alla även om man bara kört 3 varv. Roligt upplägg och vi körde 2 olika banor med olika karaktär. Slitna OK Tyrare…….och en Umara SC…….

005

I Tisdags bjöd Kristinehamn CK på en riktigt rolig och intensiv Värmlandserie bana. Har nog inte kört en bana med så många kurvor på ett varv (3 km). I Damklassen körde vi 4 varv och det var som vanligt Mia från Karlskogacyklisterna som vann. Urstark och snabb men vi fightades rejält om segern. Vi övertog ledningen från varandra några gånger under loppet och strax före upploppet var det en 90 graders sväng ut från stigen där kom vi ikapp en kille. Vi valde en varsin sida om killen in på upploppet och jag tappade någon längd då han tog mitt framhjul…….. Blev i alla fall ett riktigt roligt lopp, mer sånt. Hög puls, tight, och riktig fight.

Här ligger dock Mia i rygg.

011

Lida Loop på Söndag. Det ska bli skoj med ett långlopp igen. Hela 15 st damer i D40…….hur kul är inte det? Dessutom har damerna egen start…….nu ser man i alla fall en dam i loppet. Kommer bli jättekul. Körde Lida Loop förra året och tyckte att det var ett av dom roligaste långloppen. Om jag inte missminner mig så var stigarna väldigt roliga. Berghällar, rötter och lite lera på det.

Hoppas vi ses på Lida Loop!

Fick detta också.

Cykelbloggar_logohttps://www.8848altitude.com/sv/info/information/nyheter/

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.