Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Skönt med en ledig helg! Ska träna hästen och mig själv under helgen. Har ingen riktig plan för idag men det lutar åt löpning. Imorgon blir det massa roliga stigar tillsammans med ett gäng andra cyklister. Vi kommer köra igenom Karlstad-kåsan, den lokala tävlingen hålls i November till förmån för Naturarvet och arrangeras av Lugnets Massage och Gula Garaget AB i samarbete med OK Tyr cykel. Det kommer bli både MTB och Trail Run lopp. Samma bana för båda kategorierna. 2 varv på dagen och 1 varv på kvällen.

https://www.facebook.com/events/1476281219118405/?ti=icl

Hittade en riktigt bra bild på mig själv som är tagen efter målgång på XCM SM. Den visar vad roligt det är med MTB och lera.

image

Foto: Samuel Gustafvander.

Fått en ny samarbetspartner. USWE som har grymt fina vätskeryggsäckar. Kommer en närmare presentation av USWE snart.

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.