Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Långfredagstur för barncancerfonden.

Dagens distanspass blev i behagligt tempo tillsammans med ca 140 andra cyklister. Både erfarna och mindre erfarna cyklister hade samlats i Karlstad för att tillsammans med Team Rynkeby samla in pengar till barncancerfonden. Ett mulet och något kylslaget Karlstad bjöd i alla fall på uppehåll och en trevlig tur. Vi köpte lotter, kaffe, korv, bullar mm och hela intäckten gick oavkortat till barncancerfonden. På hemvägen efter denna tillställning körde jag tempo med Christoffer och David……..tur jag inte skulle med hela vägen till Forshaga utan klev av 5 km kvar…….mjölksyra och pulsklockan lyste rött….37-38 km/h på MTB är väl tufft för mig i blåsten…….utan vind också…… Men dagens goda gärning är avklarad och pengarna till barncancerfonden skänkta för den här gången. Återkommer med hur mycket pengar vi drog in……..generösa eller snåla cyklister???

En drönarfilm av Erik Nygren

http://[youtube http://www.youtube.com/watch?v=x__5Retaqcs&w=560&h=315]

002 004 005 006 007

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.