Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Intervaller och teknik (film)

Intervaller, rekat ny träningsbana vid Tyrskogen samt teknikträning var dagens tema. Vi började med att kolla hur vi vill ha våran träningsbana vid Tyrstugan. Har snart möte med kommunen och det vore ju bra att ha något att komma med. Finns många roliga stigar men också ett elljusspår att ta hänsyn till. Vi vill få till en bana där vi kan träna, ha tillgång till klubbstugan och få en bra gemenskap i klubben. Visst behövs en del jobb i skogen för att det ska fungera men med hjälp av några eldsjälar ska det nog gå.

Intervallerna körde vi 2 varv i taget (ca 8 min) på en bana som Keith Söderberg filmade. Jobbig bana där det inte går att vila någonstans. Högpuls och mjölksyra bjöd den på samt en teknisk nerfart som vi senare tränade teknik i. Hoppas ni kan öppna den!

https://www.facebook.com/keith.soderberg.1/posts/591568841019055?fref=nf

Idag var benen riktigt sega, fanns inte mycket till explosivitet i dom men tur jag är seg……..så det gick ändå ok att ta sig runt banan. På hemvägen fick jag ett litet lyckorus när det visade sig vara medvind. Körde spurter mellan dom vita pinnarna på landsvägen blev ett gäng, tappade räkningen……..dom var många……

Lisa kollar nerfarten under teknikträningen………bästa linjen……..

003

Keith gav bra tips som vanligt och visade hur det ska gå till.

004

Här kommer jag. Med Lottis gopro på skallen………

005

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.