Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Inget Lida Loop.

Har varit lite krasslig ända sen Långa Lugnet. Trött, snuvig, halsont och tung i huvudet. Har tränat väldigt lugnt och lite senaste 14 dagarna och känner mig fortfarande trött. Jag kommer alltså inte starta på söndag.

Har läst massa på FB om damernas start på Lida Loop. Låter väldigt märkligt att damerna ska släppas 5 min efter ungdom. Vad händer när damerna och motionsherrarna dom snabbaste kommer ikapp ungdomsklassen……..det kommer bli trångt och olycksrisken kommer öka markant med massa omkörningar. Har dom inte helt separat damstart där vi damer kommer undan så kanske dom lika gärna kan ha masstart som Billingeracet. Måste säga att jag hade ingen problem med starten där MEN man tävlar liksom inte mot dom andra damerna på samma sätt. Du hamnar i klunga med herrar och du har absolut ingen koll på vart dina konkurrenter är…….bakom, framför????? Dax för arrangörerna att tänka till.

  • 11:00 – Start Herrar Tävlingsklasser
  • 11:05 – Start tävlingsklasser ungdom. P15-16 (två Loopar) F 15-16, P/F 13-14 och P/F 10-12 (en Loop).
  • 11:10 – Start Damer Tävlingsklasser
  • 11:20-26 – Start Lida Loop Motionsklasser, Single- och Double Loop, Triple Relay och Ungdom motion 11-16 år

Andra problemet som kan tänkas uppkomma med damstarter är att dom släpper damerna 60 min före…….då blir det väldigt tidiga resor för oss som inte alltid har möjlighet till övernattning.

Dax för nya handskar…….

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.