Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Ingefära, citron och honung mot min bacill.

Ok, min utmaning som bloggare börjar här. Första inlägget på cyclingplus.se och som rubriken antyder är jag inte riktigt helt kry, men inte heller sjuk……den där känslan kanske ni känner igen? Senaste dagarna har jag tränat på men inte riktigt fått ut det jag önskat. Körde backintervaller och distans i helgen. Backintervallerna var vidriga. Kände mig lite seg innan men tänkte att jag ger det en chans och ser hur det känns. Körde bara 3 st istället för 5 st och det är jag glad för nu. Backen är 1 km, väldigt brant på vissa ställen. Benen kändes bra men flåset…… Distansturen på Söndagen med tjejerna var lite för kort men behaglig……var nog bra ändå med tanke på bacillen som lurar.

Bära eller brista var tanken på Måndagen när förkylningen inte bröt ut. Pyramidintervaller på Friskis kanske gör susen. Kör mig frisk eller sjuk, ibland fungerar det faktiskt. Men status oförändrad…… Slog till med ett styrketräning igår efter jobbet och känner mig ganska bra idag. Fortsätter att dricka ingefära med citron och honung några dagar till. Jagar bort bacillen som ändå inte vill sätta sig utan är mest på ytan och sniffar.

626

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.