Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Imorgon-Karlstad XC

Imorgon är det OK Tyrs lopp Karlstad XC. Jag ska köra långa banan på 65 km trots att jag inte känner mig helt på topp. Tunga ben med en trött kropp på. Men långa banan är så mycket roligare än korta så jag får helt enkelt bita ihop och bara köra. Det är ju trots allt hemmaplan.

Idag har vi pilat banan, gjort start/målområde och lite annat pyssel. Hade ett trevligt uppdrag….cykla i2 delen och kolla om den är pilad ok. Häftade upp några extra pilar här och där tillsammans med Eva-Lisa. Var bra för kroppen och bara komma ut och trampa lite försiktigt. Tog väll nästan 3 timmar runt, då har man inte bråttom……

Nu på kvällen är redan några pilar borta…..satans folk som inte kan låta saker vara. Så nu är dom ute och pilar och kollar banan igen. Banan är förövrigt riktigt fin och snabb just nu. Inga stora lerhål kvar så det är bara att ösa på.

image

image

Start o Mål

image

Eva-Lisa på Getryggen…..

image

Mer Getryggen

image

Sväng Vänster!!!!

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.