Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Halkigt, lerigt och underbart.

En snabb blogg innan det är dax för första deltävlingen i Tyrs vintercup. Idag kör vi på KM-banan och det kommer säkert bli halt och roligt. Igår firade jag min födelsedag med att halka runt på dom roligaste stigarna på i2 området tillsammans med Lisa. Vi har haft torra fina stigar under en lång tid men igår var det halkigt, lerigt och helt underbart kul. Har nästan glömt va roligt det kan vara med lite halkiga stigar. Blev riktigt bra teknikträning.

image

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.