Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Ganska bra liv……

Just nu bara är jag ute och njuter på cykeln. Hittar fina stigar, rullar lite grus och asfalt och kopplar av. Aktiv vila, den bästa vilan. Tror många fuskar med återhämtningen, det gör även jag. Men jobbar man dag, kväll och natt blir sömnen lidande ibland men man fortsätter och träna på som vanligt. Även måltiderna blir oregelbundna och ibland går det timmar efter ett träningspass innan man äter. Har lovat mig själv att bli bättre på att fylla på depåerna efter varje träningspass direkt. Ibland bränner man ljuset i båda ändar. Mitt jobb på Ambulansen både tar och ger energi. Men mest i positiv riktning. Vi har fina möjligheter att träna på arbetstid och har vi inte larm på natten så sover vi. Sen har jag gjort flera pass på Akuten senaste veckorna, det tar energi. Visst är det roligt att jobba på Akuten men jösses va sliten man blir. Sommaren har gått utan semester, hade inte semester förra sommaren heller. Så just nu tränar jag lite lugnare, jobbar som vanligt, sover gott, äter mycket och har roligt på cykeln. Ganska bra liv faktiskt.

Tordagens pass

image

image

Imorgon kör vi en tur igen.

Vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.