Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Funderar på Wattbike.

Sitter och funderar på vart jag ska träna i vinter. Förhoppningsvis är det långt kvar innan vintern kommer. Höstcykling är ju fint men när minusgraderna blir för många så kryper jag allt inomhus. En riktig fryslort och ser inte tjusningen i att cykla ute och frysa. Önskar jag tyckte om det men nej, jag lär mig nog inte. På mitt nuvarande gym så har dom ok spinningklasser men ändå inte det jag söker. Det finns inget cykelspecifikt pass utan mest vanliga intervaller med för kort vila och kokhet  Spinningsal.

Sitter och rannsakar mig själv om jag har disciplin att köra intervaller ensam och kunna pressa mig. På STC har dom wattbike…..bättre cykel än traditionell spinningcykel. Tänkte prova några pass i höst och se om det är något för mig. Tips på intervaller mottages gärna!

Ikväll ska det köras intervaller tillsammans med Xara. Vet inte vad planen är men det blir väll en trevlig suprise.

image

image

Fick några rader i tidningen oxå….

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.