Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Fin Fredag. Började dagen med att rida Bettie. Bra bålträning för mig och fin gymnastik för henne.

3

Under eftermiddagen mötte jag upp Lisa för Trailrun. Jäklar va blött det är i skogen. Massa vatten, lite is, ingen tjäle och ingen snö. Det är ju vinter……. Lyckades hitta en liten frusen frostig plats med Bettie ovan men det var nog det enda. Vi lunkade runt på stigarna 10 km och pratade vår/sommar säsongen. Ser verkligen fram emot våren. Lite sol och värme.

26551662_1995341460477842_807917013_n

Foto: Lisa Hällsten

Nu jobbar jag helgen men hinner kanske med ett Zwift pass imorgon. På Söndag ska träningsvärken från hell byggas igen…….Cirkelgym, tur dom har några sena pass på Söndagar hos Friskis för oss som jobbar alla möjliga tider på dygnet.

Nu: Soffläge och Netflix!

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.