Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Distans i vargarnas spår.

Torsdagen bjöd på 2 x 20 min på “crossbanan” som vi kallar den. Hade fixat på dubbdäck och det var riktigt skönt att ha dom på. Nu kunde jag slappna av och använda mina 2 x 20 till något bra. Försökte lägga mig på 160 i puls och mala på där. Kändes bra och blev ett lyckat pulspass.

Fredagen körde jag, Xara och Lisa Cirkelträning på KMTI. Jag gillar verkligen cirkelträning. Passar mig bra att få styrka på annat sätt än inne i gymmet. Det där mad vikter och gym är inte riktigt min grej. Cirkelträningen är 12-13 stationer. Varannan lite styrka/puls och nästa enbart styrka. Vi kör 40 arbete och 20 vila i 3 varv. Kalaset brukar avslutad med 60 sek burpees…….eller hur det stavas……ni som kört dom vet vad jag menar…….djävulens påfund…..

Lördagen var distansdag. Jag och Xara körde distans runt forshaga, öster deje, mölnbacka, missade nån väg och hamnade i olsäter. Därifrån fick vi ta klarälvsbanan tillbaka mot forshaga. Någonstans påvägen förlorade jag mina ben……trots försök med några u-gels var det kört. Var helt stum i benen och hatade mer än allt annat mina dubbdäck just då. Xara rullade brevid på sina racedäck och försökte peppa en med träben……fy satan va trött i benen jag var. Men 4 timmar fick vi ihop och det var tacksamt. På klarälvsbanan fick vi se spår av vargen. Det hade snöat lite under natten och klarälvsbanan plogas inte under vintern efter deje. Så vi följde vargen hemåt en bit, eller vargarna. Det var två stycken som hade sprungit i bredd. Tillslut var jag äntligen hemma.

028

Söndagen var det jobb på ambulansen och en långtur till Göteborg. Finns inte så många alternativ till lunch ibland en Söndag. Men kan lova att den pizzan satt som ett smäck i magen. Mätt och belåten rullade jag mot Karlstad.

030

Måndag idag och jag har ängnat min lediga dag till hästarna. Dom har fått träna och jag har tagit en slappar dag. Imorgon blir det intervaller.

Vi hörs!!!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.