Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Det kom paket……

Fick ett paket av Fritidsfabriken med en jacka/tröja. Radiation Fleece tröja som har ett blankare eller slätare material utåt och fleece inåt. Älskar verkligen fleecetröjor men vill gärna ha det på insidan av tröjan. Har man både hästar och katter så finns endel päls som fastnar på kläderna och fleece drar åt sig päls…….Är det ett slätare material på utsidan så funkar en klädroller perfekt.

Tröjan var i bra tjocklek för att användas som jacka på våren/sommaren och som mellanlager på vintern. Riktigt snygg var den också.

Ganska sportig i stilen med sina stripes på armarna men det finns andra modeller. Storleksmässigt tycker jag att dom är ganska stora. Både längden på tröjan och armlängden är långa. Jag beställde en M i dam, hade nog klarat mig med en S. Jag är 178 cm lång. Nu är jag ju inte så jätte grov……..men det finns gott om plats i jackan. Kan säga att leveransen var grymt snabb……1-2 dagar.

rr

 

IMG_0104 IMG_0105 IMG_0106 IMG_0107

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.