Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Då var det nytt år och nya möjligheter. Längtar redan till första tävlingen. Har fått vara frisk hela hösten och fram till nu…..trots mitt jobb… Men jag har just nu sjukstuga runt omkring mig och börjar väll närma mig att träffas av en ful bacill. Kör min ingefära smoothie varje morgon och har gjort det sen i höstas…..hoppas på mirakel. Träningen har gått bra och jag har kört lite annat än bara cykel senaste månaden. Känns inte lika roligt att cykla när det är kallt och grått. Men vintercupen som är varje vecka ser jag fram emot oavsett väder.

Har ju varit otroligt fina stigar sista veckorna så har kört min nya Epic på vintercupen. Är helt salig…..vilken otroligt fin cykel. Bara älskar den!!!

Idag kom snön. 3 cm och håller nu på att regna bort. Skulle kört på gymmet idag men känner mig lite off, vilar och hoppas inte bacillen fastnar utan drar sin kos. Mat, dryck och bra sömn kanske räddar mig. Vill gärna springa “kusinernas kamp” på fredag. Ett välgörenhetslopp för barncancerfonden.

image

Inte för att jag räknar “likes” på Instagram men fick min första över 100 likes härom dagen…….här är bilden

image

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.