Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Däck tips mottages……

Bara lite snuva kvar nu av förkylningen. Det kan jag leva med i en dag eller två.

Helgen har bestått av jobb. Har inte rört mig många meter och ätit skräpmat till lunch. Långresor med Ambulansen både Lördag och Söndag, ca 16 timmar stillasittande…… Igår när jag åkte hem stannade jag dock till lite oplanerat på Friskis och körde Rodd och ben, var skönt att röra lite på sig. Idag ska vi ut och köra distans!!! Äntligen ut på cykeln igen. Får hoppa över intervaller och högpulsträning några dagar till så det blir några distanspass dom närmaste dagarna.

Vad ska jag köra på för däck???

Ska lämna in hjulen och få hjälp med att få på nya däck och köra slanglöst i år. Frågan är bara vilka däck ska jag välja? Har kört på Continental Race King, Rocket Ron och Racing Ralph tidigare. Gillar ju Race King men tycker att framhjulet kan släppa lite lätt. Lisa kör på Maxxis Ikon och är nöjd med dom…… Det är ju en djungel av däck och idéer. Däcken ska ju mest rulla långlopp så jag vill ha ett lättrullat däck.

Cape Epic är i full gång. Ser grymt roligt ut och hemsk jobbigt ut. Inga små höjdmeter dom ska ta sig uppför under alla etapper. Några Svenskar är ju med på startlinjen och vi håller tummarna för att det går bra.

http://[youtube http://www.youtube.com/watch?v=s1ub_LAbKhE&w=560&h=315]

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.