Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus

Måste erkänna att jag är lite sugen på Cykelvasan. Är inte anmäld och jobbar dessutom den här helgen. Cykelvasan är ju ett riktigt grusvägsrally så själva loppet är inte så jätteroligt. Men det är ändå något visst med loppet. Publiken, stämningen, allt som händer runt loppet och lyckan att se målskylten i Mora. “I fäders spår…..” Eller vad det nu står.

Får anmäla mig till 2018 igen!

Veckan har varit lugn och blöt. Det har regnat rejält och jag körde faktiskt ett spinningpass igår för att få lite flås. Idag har jag varit med Lisa i skogen och letat efter nåt monsterdropp som det pratas om…….hittade det inte så vi fick hitta ett eget. Mötte sen upp med Eva-Lisa och rekade lite nya stigar som var dead end på alla……mycket traskande med cykel blev det iaf. Sen hade vi nybörjarträning med tjejgrupp. Många timmar i skogen men lite cykling.

image image

Blev lite uppmärksammat att jag vann D40 på SM. Kul och fin reklam för klubben OK Tyr.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.