Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Cykelvasan, ett litet tips.

Cykelvasan ser ut att bli en kall och blöt tillställning. Jag startar kl 7.30 och bara det blir en utmaning. Sen har vi väder och vind på det……pannben! Att det regnar gör mig inte så mycket men om det blåser…….avskyr blåst.

Lisa som redan är uppe i Sälen rapporterade imorse om 3 grader varmt och ösregn……. Men nog om vädret, vad tror jag om loppet då? Jag har ju bara kört 2 långlopp den här säsongen. Inför förra årets Vasa hade jag 5-6 st i benen. Hux flux hamnade jag från att köra långlopp 2016 till att köra XCO. Men det känns ändå som att jag är starkare och snabbare i år. Jag hoppas kunna kapa min tid från förra året rejält, men nu spelar ju vädret in igen.

Nolltolerans mot nedskräpning, jag har lösningen.

ladda ned (1) ladda ned

Häller i 3-4 gels i 1 liten flaska.(flaska för löparbälte). Inget krångel med att öppna förpackningar och klibba fast handsken i handtaget sen….. Det bör ju vara den flytande gelen typ Umara som jag använder men tror Enervit, Power Bar och High5 har mer flytande gels oxå. 2 rejäla tryck ger ca 1 gel. Bara att plocka upp ur fickan och trycka till och tillbaka ner i fickan. Ingen nedskräpning eller kladdiga förpackningar i fickan.

Vi ses i Sälen/Mora! Kämpa på och kör säkert!!!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.