Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

CX intervaller o vinterskor

Körde CX intervaller idag innan regnet som Johan Fryksenius styrt upp. Jag har ingen cykelcross men skulle inte säga nej till en……. Men det gick bra att köra på MTB också. Vi körde ett varv i taget på en bana som innehöll backe,  slalom i backe, tungt gräs, sandlådor, slalom, stock och taggande motstånd. Vi är några som är riktigt jämna och det gör att man tar i lite extra på intervallerna…….guld värt!!! Var riktigt roligt i kylan och det känns i benen att man kört lugnt en period, pigga och starka!

016

Höstfärger de luxe……..min Craft jacka syns i alla fall riktigt bra.

Det var riktigt kyligt idag, värre har det blivit nu på eftermiddagen när regnet kom. Tänkte köra distans imorgon men det ska visst regna hela dagen…….kanske blir lite trailrun eller vila istället. Tog vinterskorna idag…….premiär för den här hösten. Så skönt att vara varm och torr om fötterna. Älskar mina vinterskor! Dom är så sköna och riktigt varma på vintern med ett par ullsockor i. Har ett par Northwave Celcius Artic GTX. Passformen är ganska smal och passar mig perfekt. Bra grepp om  man måste gå samtidigt som dom känns ganska styva när man cyklar. Mina fötter tycker inte om för mjuka cykelskor. Får en brännande känsla under fötterna men med hårda, tyvärr dyrare skor går det bra. Kör Shimano XC 70 annars och har inga problem med fötterna i dom. Men dom jag hade innan som var snäppet under var en ren katastrof för mina fötter. Köpte vinterskorna på XXL förra vintern och kan varmt rekommendera dessa. Ganska snygga är dom också. På bilden är dom nya……inte riktigt lika skinande rena idag……

Malte kom med på bilden också men det var den enda bild på skorna jag hade…….kunde ju gått ut i förrådet och plåtat dom men brasan är tänd och det regnar ute……

040

Kör hårt vänner, vi hörs!

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.