Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Brand&Polis SM MTB

Den 8 sept går Brand o Polis SM på MTB i Karlstad. Närmare bestämt på Tuggelite. Idag provkörde jag banan. Kuperad första halvan men lättåkt. Andra halvan är platt med en del kurvor och ganska mkt rötter. Bra intervallbana och TT bana där alla kan vara med och köra oavsett nivå. Vi på Ambulansen får dock inte vara med……vi är väll för bra;)

Sårskadan jag ådrog mig är ju sydd så jag har undvikt för teknisk terräng har istället kört distans på bl.a. Klarälvsbanan. Rakt, asfalt, inget att se, inget att göra mer än trampa i 3 timmar. Hur roligt låter det? Hittade iaf ett fint depå stopp.

img_0403.jpg

Dagen efter blev det distans på grusvägar och finare stigar på Sörmon och randviken.

img_0409.jpg

Kändes lite roligare och va glad jag blev.

Stygnen håller fint efter dagens Tuggelitebana så det börjar bli dax att ösa på lite mer igen. Nästa lopp blir Cykelvasan så lite distansrehab har nog inte skadat då det inte blivit mer än 2 långlopp i år.

img_0412.jpg

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.