Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Billingeracet på Lördag.

Ops, har inte hunnit blogga värst mycket senaste veckan. Har varit fullt upptagen med att värma upp inför Billingeracet med 85 arbetstimmar på 10 dagar…….. Ja, ni fattar. Träningen ligger lite efter just nu. Men jag ser ändå fram emot racet på Lördag. Ska bli riktigt roligt att få köra ett långlopp igen. Första för säsongen. Skulle verkligen behövt ett tuffare pass den här veckan för att väcka upp mig själv men känner mig lite sliten just nu efter allt jobb. Som tur är blir det bättre till nästa lopp…….hoppas jag……

Får ta första långloppet för säsongen som ett litet test för mig själv, se vad jag behöver träna på och ha kul. För det är ju det de handlar om. Ha kul och vinna över sig själv.

Men nu får ni inte tro att jag har legat i soffan hela kvällarna bara för att jag inte är hemma förrän vid 19.30. Jag har faktiskt kört lite trail run……….med betoning på lite…….och cyklat två gånger……..vila sig i form måste vara grejen helt enkelt.

MTB EM i helgen måste varit succé. Vilka prestationer av svenskarna vi fick se. Riktigt roligt och jag önskar verkligen att jag hade fått vara på plats. Tycker dock att det är ren katastrof att detta inte var TV sänt. EM i Sverige och inte har jag då sett något om detta varken i tidningen eller på TV.

001

“Getryggen” riktigt rolig stig på en sten ås.

 

011 013

“Grannarna” undrar ibland………..

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.