Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Äntligen stigar och bara två missöden……

Idag har det snöat såna där lätta snöflingor som bara täcker marken och döljer alla isfläckar. Grusvägarna var lite luriga, det har varit skidspår på vissa vägar och där under pudersnön låg isen på lur. Men i skogen var det helt ok att köra, dom flesta lerhålen var lite frusna och gick att köra över, några större blöthål var dock öppna. Det är verkligen roligt att köra på knixiga stigar. Som jag längtat. Förstår inte att jag inte testade mountainbike tidigare men all min tid bestod av bandy och hästar, sen plugg och hästar. Träningen kom av sig efter bandyn men nu har jag hittat rätt. Idag blev det 2 timmar stig och missöde nr 1 var att mitt planerade bildbombande kom av sig då min iphone inte ville ta bilder……. Missöde nr 2 var när Lisa http://www.vasaloppet.se/bloggar/mtb-mamman körde ner framhjulet i isen på en inte helt frusen dypöl…….blev en slowmotion vurpa över styret…….och den där jäkla iphonen ville inte ta bilder……men ett gott skratt fick jag i alla fall.

Får bli lite sommarbilder istället……det vi har att se fram emot. Sommar, sol och värme…… Engelbrektsturen var ett undantag……monsunregn och chokladpudding cykling……778 894 983 984

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.