Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

Västgötacupen

Pre-race turen i Lördags körde jag tillsammans med Lisa och Eva-Lisa. Vi rullade lite stig och pratade framtidsplaner för tjejträningarna och nybörjare. Vi hoppas det kommer hända grejer på MTB sidan i Karlstad till våren. Lite planering under vintern så…… Några varv på brand o polis SM banan blev det oxå, banan börjar bli uppkörd och riktigt fin. Vi i OK Tyr ska ha vårat KM där nästa vecka.

image

Igår var det Västgötacupen i Mariestad. Vi var många från klubben som åkte dit, både stora och små. Kul med ett så härligt gäng. Vi stöttar, hejar, peppar varandra. Banan var väldigt slipprig efter allt regn som fallit under natten. Många halkiga stenar och en och annan förrädisk rot. Lagomt kuperat och en rolig bana. Jag slutade 2:a efter Charlotte Brems och försökte mig på en spurtstrid men i sista branten hade jag växlat ner på lilla klingan fram och hur jag än försökte så ville inte växeln fungera så jag fick försöka spurta på lilla klingan fram……gick ju sådär…… Ovanligt fina varupriser från Muck-off fick vi oxå. Bra jobbat Mariestad!

image

Nu tar vi nya tag mot Karlstad XC eller Bergslagsloppet och SM. Hemma eller borta?

 

 

 

 

 

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.