Ambulanssyrra med puls
Svenska Cycling Plus
Ambulanssyrra med puls

1 Maj loppet i Kvänum.

Debuten i D40 och XCO är avklarad. Roligt och intensivt kan den sammanfattas som.

Starten gick åt skogen. Laddad och redo för startsignalen men när väl starten gick och jag trampade till klickade foten ur pedalen, trodde först kedjan gick av men så var det som tur inte. Tog några sekunder innan jag fick ordning på mig själv och cykeln……..då var alla redan iväg. Tråkigt sist fick jag börja jaga D40 damer. Kom dock snabbt ikapp och lyckades trixa till mig ryggen på ledaren. I en snäv kurva med lite träd, stubbar och grova rötter slog jag styret i ett träd, fick kast på cykeln och körde in i bakhjulet på Charlotte Brems vilket resulterade i en krasch. Började jaga ikapp igen och i en uppförsbacke på en stenhäll lyckas det stå en jäkla gran………fick inte i rätt växel och lyckas hamna mitt i granen…….där försvann dom igen……. Kommer ikapp Frida som ligger tvåa efter ca 1.5 varv (körde 2) och lyckas köra om. Ser snart ryggen på Charlotte men orkar inte jaga ikapp riktigt. Blir tillslut 2:a 10 sekunder efter Charlotte. Nöjd med min debut i såväl D40 som XCO. Med lite sargad kropp och uppskrapat ben ser jag nu fram emot Billingeracet.

1:a Charlotte Brems 2:a Anki Berggren 3:a Frida Lindén. Min vapendragare Lisa Hällsten slutade 4:a.

008

Foto: Lisa Hällsten båda bilderna.

006

Snyggt vinterblek i den värmande vårsolen.

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.